București, România

Str. Nazarcea, Nr. 103, sector 1

București, România

Str. Nazarcea, Nr. 103, sector 1

contact@wolfconstruction.ro

Program: Luni – Vineri 9:00 – 17:00

contact@wolfconstruction.ro

Program: Luni – Vineri 9:00 – 17:00

(+4) 0786 874 604

Sunați-ne. Nu vă costa nimic.

(+4) 0786 874 604

Sunați-ne. Nu vă costa nimic.

INSTALAȚII

Sunt importante instalațiile?

Instalaţiile oricărei clădiri au o mare importanţă. Acestea pun în valoare clădirea în faza de exploatare contribuind la confortul dorit.

De aceea suntem extremi de atenţi la executarea corectă şi bine făcută a acestora, oferind:

  • servicii de calitate;
  • cotaţia corectă a lucrării;
  • dezvoltarea unei colaborări de lungă durată cu clientul;

Lucrările executate vor fi de cea mai bună calitate astfel încât instalaţiile să asigure o întreţinere uşoară şi performanţele pentru care au fost proiectate.

Se vă garanta calitatea manoperei precum şi termenele stabilite astfel încât instalaţiile să fie complet finalizate şi pregătite pentru a fi utilizate de către beneficiar.

Pentru a atinge un nivel maxim de calitate, materialele puse în operă vor fi alese astfel încât să îndeplinească condiţiile cerute de normele în vigoare, asigurând parametrii proiectaţi, neadmiţându-se materiale de slabă calitate.

Cele mai importante aspecte sunt legate de calitatea materialelor și corecta punere în opera a acestora. 

Alegerea  materialelor folosite în instalațiile electrice trebuie făcută de personal specializat. Din experiența acumulată vă spunem că materiale care prezintă aparent aceleași caracteristici se comporta foarte diferit în realitate, în timp.

Wolf Construction Co. realizează instalații electrice de cea mai bună calitate. Acordăm o mare atenție materialelor puse în operă, acestea fiind foarte importante pentru funcționarea fară probleme în timp. Avem personal specializat în instalații electrice, care vă poate ajuta și cu recomandări.

Aceste instalații electrice trebuie să fie bine corelate cu consumul la care vor fi solicitate. Realizarea unor instalații electrice de către oameni nespecializati poate conduce la mari probleme de funcționare, de fiabilitate, de siguranță și confort.

De aceea acordăm o deosebită atenție asupra lucrărilor de instalații electrice. Cunoaștem riscurile și problemele ce pot apărea, oferindu-vă dvs. siguranța execuției de instalații electrice corecte, bine dimensionate și realizate în conformitate cu normele în vigoare. Cunoaștem  standardele de instalații electrice și vă putem spune că în acest domeniu este mare nevoie de profesioniști și de oameni responsabili, care să nu facă improvizații.

Cu aportul acestor instalații electrice, casa prinde viață, aceste instalații electrice pun în valoare finețea și acuratețea finisajelor dar oferă și confortul dorit printr-o iluminare de excepție.

Ne mândrim cu portofoliul bogat privind realizarea de instalații electrice interioare și exterioare. Vă garantăm priceperea noastră în domeniu.

Prin colaborarea cu ingineri specializați în domeniul instalații electrice, putem acoperi orice proiect de orice natură în ceea ce privește instalații electrice la construcții. 

Am executat cu succes toate tipurile de lucrări existente pe piața noastră dintre care menționăm execuţie instalaţii electrice complete pentru:

.: Construcții noi.
.: Construcții existente.
.: Clădiri de apartamente.
.: Clădiri de birouri.
.: Modificări și renovări case.
.: Execuție instalații de împământare și paratrăsnet.
.: Execuție instalații CATV.
.: Montaj trasee instalații electrice.
.: Montaj tablouri electrice.
.: Montaj aparatură electrică.
.: Montaj corpuri de iluminat.
.: Instalații curenți slabi.
.: Instalații incendiu.

Aveți încredere întotdeauna doar într-un expert atunci când este vorba de instalația electrica. Personalul nostru calificat vă garantează un sistem electric eficient și fiabil prin realizarea unui montaj atent, îngrijit conform standardelor moderne.

Instalațiile termice sunt o soluție tehnica de încălzire a unor clădiri (încălzire centrala) sau individuala într-o singura clădire sau camera folosind un agent termic (de obicei apa) încălzită într-un cazan și pompata în sistem. 

Agentul termic este transportat prin conducte izolate termic în corpuri de încălzit montate pe pereții încăperilor (radiatoare, calorifere) sau printr-o rețea de țevi sub pardoseala. Agentul termic este recirculat și reîncălzit pentru pierderi cât mai mici. 

Încălzirea agentului termic se poate face folosind combustibili de natura gazoasa (gaz metan), lichida (petrol, ulei), solida (cărbune, lemn). Pentru un randament cât mai bun exista echipamente de regulare și control a întregului proces.

 IMPORTANȚA

În zona temperată, acolo unde pe glob, perioadele de glaciațiune și schimbările climaterice ce țin de ciclul anotimpurilor au marcat ritmul de viață al strămoșilor noștri, ni s-a transmis genetic implicit și teama de frig. 

De la o anumită limita în jos, organismul nu își mai poate asigura singur temperatura necesara vieții. În aceste zone de pe glob unde apar temperaturi scăzute, crearea unui confort termic în clădiri este un aspect important al calității vieții.

Folosirea instalațiilor termice pentru încălzirea locuințelor a apărut că un semn de modernism în epoca industrializării. Ele au fost perfecționate și adaptate în permanenta pentru un consum cât mai mic și o poluarea a mediului cât mai redusă.

Execuţie instalaţii termice complete pentru:

.: Construcţii noi.
.: Construcţii existente.
.: Clădiri de apartamente.
.: Clădiri de birouri.
.: Modificări şi renovări case.
.: Dintre aceste lucrări enumeram principalele categorii:
.: Instalaţii de încălzire cu ventiloconvectoare.
.: Instalaţii de încălzire prin panouri radiante.
.: Instalaţii de încălzire în pardoseală.
.: Radiatoare.
.: Înlocuire coloane verticale de încălzire la blocuri.
.: Centrale termice murale combustibil gazos.
.: Centrale termice combustibil electric.
.: Centrale în condensaţie.
.: Cazane combustibil solid cu gazeificare.
.: Cazane pe peleți sau biomasă.

Instalațiile sanitare includ în special soluțiile tehnice pentru alimentarea cu apă potabila și eliminarea rezidurilor prin rețeaua de canalizare, din domeniul privat și industrial, având că scop igiena și sănătatea oamenilor.

În instalațiile sanitare se utilizează conducte din diverse materiale, robineți pentru controlul debitului, conexiuni cu diverse forme, rezervoare, aparate și echipamente pentru reglarea presiunii (hidrofoare) sau temperaturii (boilere).

Cea mai vizibilă parte a instalației sanitare sunt vasele sanitare din diverse materiale (ceramica, inox, fonta, plastic, fibra de sticla) și accesoriile precum bateriile prin intermediul cărora apa rece și calda poate fi utilizata după necesitate. 

IMPORTANȚA

Denumirea sugestivă de instalație sanitara justifica necesitatea ei în orice loc civilizat unde sănătatea și curățenia fac parte din calitatea vieții. Viață fară apa într-o clădire moderna este de neimaginat în societatea actuala.

Ce avantaje creează o instalație sanitara perfecta nu este greu de intuit. O instalație sanitara care funcționează impecabil este un sentiment de confort, de siguranță. Apa pe care o avem la discreție ne da un sentiment de liniște.

Apa într-un locaș uman nu este doar o necesitate vitala ci este semnul civilizației și al progresului. Transportul apei potabile curate în clădiri și eliminarea apelor reziduale asigura sănătatea și igiena locatarilor acestora. 

SOLUȚIILE NOASTRE

Wolf Construction Co. poate executa pentru confortul dumneavoastră atât montajul de trasee de instalații sanitare cât și montajul obiectelor sanitare. 

Din punct de vedere igienic și economic, firma noastră recomanda că instalațiile sanitare de alimentare cu apa să fie executate din materiale moderne de calitate. Este recomandabil că țevile să fie cu diametru redus și rezistente la presiune. 

Pentru a obține o circulație regulata și completa a apei în timpul utilizării normale, configurația instalației trebuie să asigure o păstrare a presiunii fară a fi supradimensionata, evitandu-se astfel costurile de material și circulația deficitara. 

PRINCIPALELE ZONE DE LUCRU:

.: Instalații sanitare de alimentare cu apa calda și rece.
.: Montare lavoare, wc-uri, bideuri, jacuzzi, robineți.
.: Boilere.
.: Stații de dedurizaree a apei.
.: Înlocuire coloane verticale apa rece și apa calda la blocuri.
.: Instalații de canalizare interioara și exterioara.
.: Sisteme de pompare a apei: pompe submersibile, hidrofoare simple sau cu ejector.